onsdag, augusti 05, 2009

en annan typ av vardag

Har jobbat igen och blev förskräckligt trött. Kanske behöver jag lite semester snart?

Kalvarna var på rymmen igen i morse så nu på kvällen har jag gått runt staketet med sekatören i högsta hugg och vi har flyttat staketet så att kalvarna fått större hage. Det behövs en runda med röjsåg för att få bort brännässlorna under tråden (men det överlåter jag åt Hussen), sedan var det väl själva den om de inte ska hålla sig inne...

Zeke fick jobba lite under tiden som vi flyttade staket och jag tyckte att han skötte sig fint. Höll kalvarna på rätt sida om staketet som inte kommit upp ännu och såg till att de inte sprang som tokar när deras värld plötsligt blivit större.

2 kommentarer:

Mackan sa...

15/8 blir kanonbra. När är du vaken och alert?

Linda sa...

Det kan nog med facit i hand vara nyttigt att bryta ihop lite oftare för herregud vad man utvecklar andra (mer konstruktiva) manier då man är på taskigt träningshumör...! ;)

Det var nästan synd att Lads ansvarsfulla & stränga uppfödare tog mig i kragen & såg till att vi kom på bootcamp direkt dan därpå. Om inte.. ..tja då hade väl både vind, uthus & garage vid det här laget varit förvandlade till oigenkänlighet. Blomrabatterna rensade och.. och och...... ;) ;)

Trevlig helg! ( Pussa på Rom från mig )

Linda