söndag, december 30, 2012

ordningen återställd

Efter några dagar på resande fot där en tripp till Tallinn stod på programmet är vi hemma igen. Förutom en resa till Tallinn fick vi också en liten rundtur i mellanSverige, Bussresan tog fem och en halv timme enkel resa men då hade vi ju inte åkt närmaste vägen heller ;-)

Idag var det tillbaka i arbetslägret. Skottat blötsnö (den där vackra vintern verkar ha lämnat oss för några dagar och ersatts av en mycket isig variant), halmat, gett fåren nytt ensilage, passat på att ta loss grindarna som varit fastfrusna i snön, ja kort sagt pillrat med lite av varje. Ingen hundträning idag heller och jag måste erkänna att nu känns det som det var evigheter sedan vi tränade. Passat lite djur här och motat lite där, ja... men tränat? nej, och det skulle nog behövas lite hjärngympa nu.

På eftermiddagen fick vi besök av en av släktens småflickor. Linn, hennes mamma och farmor kom och tittade på kattungarna och de blev väl underhållna ;-)

Nu ska det firas lite nyår och sedan får det bli en djupdykning i bokslutsträsket. Sedan tror jag minsann att det är dags att träna lite hund om underlaget tillåter :-)

Inga kommentarer: