tisdag, januari 12, 2010

gnälligt!

Igår när jag åkte från jobbet var det bara -14. Äntligen! Jag har sett fram emot att det bara skulle vara 10-15 grader kallt, vad skönt det skulle vara... Inte alls! Jag frös som... bara den. Delvis för att jag frusit på jobbe hela dagen, men jag tyckte verkligen att det var knäckande att det blev fuktigt och en annan kyla.

Zeke och Bud hade premiär som stallhundar. Jag har gjort ett par mycket provisoriska hundboxar i stallet där de fick tillbringa dagen. De klarar kylan bra men jag är rädd att de ska förfrysa tassarna i hundgården. Igår morse var det mycket kallare än -14. De verkade nöjda med tillvaron när jag hämtade dem så de får vara där på dagarna så länge.

Ikväll räknar jag med att köra iväg den grå och svanslösa brodern Långstrump. Fortsätt håll tummarna för att den gula också hittar ett nytt hem.

4 kommentarer:

Eva sa...

Ja visst är det konstigt! 10-15 grader varmare och man fryser nästan mer än förut...

Anonym sa...

Ja, nu var du lite gnällig, fniss,fniss. Själv tog vi en härlig skogspromenad och riktigt njöt. I dag var det också härligt varmare. Hem från jobbet, hoppade i nya overallen och bara vara ute.
Tog faktiskt en vallvända också. Gissa om "någon" var lycklig över det?? Snabbt jobbat med nya hundstallet. Det var bara på planeringsstadiet sist jag pratade med dig. Skönt att du hittat ett hem till lilla grå. Hoppas han får det riktigt bra. Men vet den nya ägaren vad de ger sig in på? Har hört att hundar äter upp posten men i dag for katten upp på bordet och började riva och slita i kuverten. Sen var det ilfart efter golven och upp i fönstren. Tror han lidit med av kylan och instängdhet. Nej, nu står strykningen och väntar. Tjao/Heléne

Anonym sa...

Ja, visst är min lilla illbatting lik Zeke:) Var Zeke ett monster som liten?? I såna fall sitter det kanske i färgen:) och så finns det hopp!!!
Jag är TRÖTT PÅ KYLAN!! Sitter just nu på värmedyna i soffan:) Det är fint!
// Catarina

Ewa sa...

Catarina; absolut inte. Zeke var plättlätt i alla fall som valp :-)

kanske finns det ändå hopp om din lilla illbatting, han får väl helt enkelt leva på sitt utseende ett tag...

Har du kollat valpbilderna på Zeke Fjällko?