fredag, augusti 17, 2012

är det inte det ena så är det något annat...

Den här veckan har det inte blivit särskilt mycket hundaktiviteter, i alla fall inte för mina hundar. Måndagskvällen ägnades åt styrelsemöte i Södra Dalarnes Vallare och vi fick bekanta oss med vår nya kompis Gemma som har flyttat in hos Heléne, tisdagkvällen hade jag kurs och sedan har det varit förberedelser för kalaset som ska gå av stapeln i morgon eftersom Hussen passat på att fylla jämnt.

Kursarna är ett kul gäng. Det är högt i takt och gliringarna och självkritiken haglar, men det är också stöttande och diskussionsvilligt. Så kul att lyssna på dem. Själv är jag ganska delaktig i det som händer inne i träningsfållan så diskussionerna på sidan sköter de själva.

Igår hann jag med en sväng med fyrhjulingen med Zeke och Rom. De (i alla fall Rom) skulle behöva bättra på kondisen lite inför stora uppgiften i höst.  I veckan har jag anmält till SM Nöt och blivit uppringd och ombedd att lämna uppgifter till programbladet, så det närmar sig. Men först ska vi åka till Knutby och tävla nästa vecka, sedan blir det direkt till Vallsta och helgen därpå ska vi vara funktionärer på SDV:s IK-1 och så ska vi starta i KM Får. Men först ska vi klara av kalaset... :-)



Inga kommentarer: