onsdag, november 09, 2005

på förekommen anledning ;-) på en onsdag

Jag skrev faktiskt ett långt inlägg här igår kväll som bara försvann ut i cyberspace :-( Av det kan man lära att man ska trycka Ctrl C innan man klickar på skicka så är det enkelt att återskapa texten.
Men eftersom uppmärksamma läsare påpekat för mig att det snart är helg igen så gör jag ett blixtinlägg här nu. Den långa texten från igår som handlade om helgens instruktörskurs och lite annat ber jag att få återkomma till när jag har mer tid.
Jag har pratat med Buds homeopat igen och hans värden i den nya analysen tyder på att hans kropp håller på att återhämta sig. Det kan jag väl hålla med om... Han ska äta ytterligare en kur men vi plockar bort ett av preparaten som han inte behöver längre. Förhoppningsvis ska han inte behöva fler kurer sedan (fan tro´t). Det låter ju för bra för att vara sant... Sedan kan jag börja fundera på hur illa det är med hans tassar egentligen, det problemet kvarstår ju. Nu är fokus på att han ska må bättre och där är vi på rätt väg.
Vad trist det är att det är så mörkt... Jag har några förrymda tackor att sortera ur och ta hem från lamm-flocken ikväll men inte ens det känns alldeles lockande när det är så jä-a mörkt ;-)

Inga kommentarer: