måndag, januari 23, 2006

Är det fler än mina hundar som leker "Plattast vinner"? Ni har väl sett bilderna från gårdagens promenad på http://home.swipnet.se/samewa/vinterbilder.htm? Zeke och Bud tävlar för fullt ;-)
Idag skulle det vara årets sämsta/tråkigaste/mest deprimerande dag, sade de på radion. Måndag i slutet av januari skulle tydligen vara riktigt illa - har de aldrig varit med om en tisdag i november??? Då kan man snacka om att det är riktigt illa...

Förra veckans bästa är Zeke. Visserligen testade jag att valla lite med honom igår och blev bara besviken men det kan jag inte skylla honom för. Det var jag som ställde alldeles för höga krav och vad får jag då? Jo, en hund som inte rör sig ur fläcken utan bara söker ögonkontakt och bekräftelse från mig... Vilket gör mig ännu mer frustrerad... Men det var inte hans fel att det gick galet. Jag ska skärpa mig och se till att det inte händer igen. Vi avslutade i alla fall positivt men det ger en sur eftersmak när man misslyckas :-(
Bortsett från det så är den lille solstrålen bara trevlig. Visst händer det att han testar om jag verkligen menar att han måste komma när jag ropar men han är väldigt lätt att övertala ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj i snöyran. Skönt att hästarna mår bra och att det inte var några problem ;-) Fy på dig att skriva brains before beuty ;-)
han e ju hur snygg som helst ju *L
snarare brains whith beuty *L
Vad var det för spel ni spelade? Lät kul ju kanske nått man borde ha...
Snart kommer det fler bilder på lilla Zas och snart så..........
Ha de fint, Kitty o co