tisdag, februari 09, 2010

inte enligt planen, del 2

Hussens knä verkade efter omständigheterna må rätt bra, men på måndagsmorgonen ringde doktor Lina. Röntgenläkaren och ortopedspecialisten hade tittat på röntgenbilderna och hade en annan åsikt. Nu skulle han ha en ortos och så skulle knät magnetröntgas. Sedan skulle det inplanerade sjukgymnastbesöket bli av.

I dagens post låg två kallelser: På fredag ska han till ortopeden, då åker förmodligen ortosen på och då kör han nog inte bil längre.
Den första mars (det vill säga en evighet senare) har han fått tid för mr-röntgen. Alltså är han rimligen sjukskriven ett bra tag till... och efter det kan de förhoppningsvis konstatera att bakre korsbandet inte alls är så skadat som de befarar.

Som om inte det var nog... nej, jag tänker inte beröra SVaK mer än så.

Rom har i alla fall jobbat idag igen. Zekes trampdyna är nästan läkt så det gäller att passa på att låta junior sköta lortjobben. Idag mockade vi åt tjurarna och han börjar bli cool nu. Sedan fick han hålla undan tackorna inne i boxarna, de är installade i väntan på fårklipparen så nu är det lite pilligt att hålla bort dem från maten. Han har inte riktigt kläm på var han ska vara men det är inga tackor som får någon mat förrän jag säger att det räcker :-)

förresten, har ni sett att jag till och med försöker hålla mig uppdaterad på träningsvädret? Kul funktion :-)

1 kommentar:

Mackan sa...

Men fyaligen vad husse har gjort sig illa! Back on track skyddet blir man inte svettig under och det håller tempen runt knät bra. Sen ska det ju dessutom stimulera blodgenomförsel. Fick du tag i något sådant i brådrappet? Han kan få låna mitt annars, fast han kanske har lite större/manligare knä...

Jaså, bässarna är klippta! Kan tänka mig vad små de blev.

Såg att ni får kalasväder både i morgon (söndag) och på måndag. :)

Hälsa husse att jag förstår hans frustration. Tur att det är os på teve då kanske iaf...