onsdag, februari 17, 2010

klent

Det är dåligt med uppdateringar här. Det kan möjligen hänga ihop med att det nyss varit årsmöte i lokalklubben, att det börjar dra ihop sig till årsmöte i SVaK, att det varit manusstopp på Omkring och att det skulle med en massa uppgifter inför nämnda årsmöte (vilken tid sådant tar när man inte har någon rutin på det...), att jag har tre protokoll halvklara, att det är OS och att jag passerar teven ibland för att försöka se någon repris av någon medalj som vi fått, att det krävs en förskräcklig massa brandkårsutryckningar i styrelsen, att jag känner pressen att umgås lite med den invalidiserade sambon (men bara lite), att jag jobbat lite för mycket. Eller så är jag bara lat, vad vet jag?

Bot och bättring utlovas!

2 kommentarer:

Eva sa...

Folk fattar nog inte hur mycket jobb det är att sitta i en styrelse och då speciellt för sekreteraren! Ni borde också få guldmedaljer!!
Hejja Ewa!!!

Anonym sa...

Detta råder vi bot på på tordag!
Då struntar vi i alla att och släpper loss i en härlig vallrumba, menar vallrunda, hi,hi. Kul reflektion i min blogg ang att ställa av valpar. Har fler. Vill du veta hur man äter nyttigt och balanserat, når utstakade mål eller tänker till innan man pratar?? Fråga mig ;-)
Kram Heléne