söndag, mars 03, 2013

lång väntan

eller nästan ingen alls. Först väntade vi på att Phee skulle komma i löp och sedan att Rom skulle tycka att det var rätt dag. Ett evigt väntande var det... Förra veckan ringde Maria och sade att hon var intresserad av att para Eye med Rom. Eye som precis börjat löpa dessutom. Så nu har hon varit hit, Rom har varit hemma med dem ett par dagar och har kommit hem igen. Eftersom Maria hade tagit prov på Eye så kom hon på "rätt" dag och Rom behövde bara tio minuters friande innan han tyckte att det var dags. Oj, så enkelt det var att vara hanhundsägare då ;-)

Det här är Eye, bilden tog jag i höstas när hon var här och tränade


Dessutom har Phee varit på ultraljud och... är konstaterat dräktig! :-)  :-)  :-)  åh, så spännande!
Phee som såg ut så här när hon var här och hälsade på


Så om en månad är det meningen att det ska födas ett gäng Romrussin på J&P's kennel och en månad senare ett gäng till på Finnbogårdens. Jisses, så roligt!

Här hemma har det också hänt saker. Hussen och hans kamrater har snickrat lite till och det blivande hundhuset ser just nu ut så här


(jag kan bli lite full i skratt när Hussen kallar det garaget och jag säger hundhuset, det säger något om vad vi tycker är väsentligt...)

Idag sålde jag ett gäng ungtackor, så nu är träningsgruppen åtta djur färre. Förmodar att det betyder att de är ännu rörligare ;-)

Dessutom börjar det bli vår. Jag har längtat efter våren men hade helt glömt att den har ett ansikte också.
En timmes promenad följdes av en ganska lång dusch...



4 kommentarer:

Gårdsbacken sa...


Ett par parningsvalpar då lagom till våren? Vad skoj! ;)

Hundhuset kommer att bli supersnyggt!
:))

Helénes klotterplank sa...

Oh, vad roligt med lite Rombääbisar, ska bli kul att följa dom framöver. Hund/garage huset ser riktigt fint ut. Får nog plats lite Rom avkommor där i ;-)

Ewa sa...

Jaaaa! vi struntar i garagedelen och fyller huset med Romvalpar. Vilken bra idé!

Gårdsbacken sa...


Nog med förslag... :))