söndag, september 25, 2011

Pysslat på

sedan sist så har jag haft en husmorssemestervecka när Hussen har jagat älg. I torsdags gjorde jag en tripp till Eskilstuna där jag träffade jobbkollegor från de närliggande landstingen och åkte därifrån alldeles lycklig. Det var ett riktigt toppenmöte. På fredagen hade jag ett par andra bra möten på jobbet och inte nog med det - på morgonen ringde mobilen och Anna undrade om jag ville gå kurs för Mosse på torsdag? -Öh, ja, det är klart jag vill :-) Ännu roligare att Heléne hänger med och kursar med Jovi, både trevligt ressällskap och så får jag se Jovi igen - det var ett tag sedan. Att dessutom få lite input av Mosse... ja, det ska bli riktigt nyttigt.

Lite putt blev jag däremot när jag såg att Posten varit här och inte lämnat av hundmaten. Jag har lämnat fullmakt till dem för att sådant inte ska hända... grrrrrrr! Hur svårt kan det vara?

Helgen har tillbringats med lite projekt: Tvätta, tvätta, tvätta. Staplat ved. Flyttat hundgården (se bilden ovan) så att bygget av hundhus kan komma igång när andan faller på. Mockat i stallet, tagit in en lös kalv - igen. Förresten, det var en som var lös på fredagen och en på lördagen. Det är något trassel med elen eftersom jordfelsbrytaren har löst ut och de har tydligen koll på när strömmen inte är på...

2 kommentarer:

Mackan sa...

Ja det är tacklamm jag är spekulant på. Är de vallade? När ska de flytta? Mina klipps på fredag. Hur se lammen ut med ull?

Annars om du vill bli av med någon tacka som inte ska gå i avel men som funkar i vallning är det intressant. Jag ska ju inte ta lamm...Maila mig vettja.
mackangunnarsson@gmail.com

Anonym sa...

YUndrar just när hon får tid till träning? Kommer hon ihåg vårt "träningsavtal"? Får väl gå och harva här och sura i min ensamhet. #fniss# The roadtripp Compagnoni
(tur det blir en tripp igen snart)