torsdag, september 13, 2012

fortfarande hög

Jag har inte hämtat mig än från helgens stordåd, och har inga planer på att göra det än på länge heller. Det är lätt att drabbas av den numera smittsamma Romsjukan och gå runt och le fånigt ;-)

Idag har jag lagt upp ett gäng bilder i webbalbumet, de hittar ni här och här.

Häromdagen blev jag intervjuad av lokaltidningen, jag har inte sett reportaget i tidningen ännu men det finns på webben, kolla här

Ni måste få se Helénes present också... En god kamrat vet vilka godissorter man tycker om..



Annars har tillvaron återgått till någon form av vardag, vi har städat ur spannmålsfickan och fyllt upp den med ny spannmål så det ska finnas mat till kreaturen i vinter, ikväll har vi mockat, halmat och fyllt på ensilage för nu har Hussen dragit iväg på jakt igen. Ganska bra timing att det inte är några tävlingar inplanerade till helgen, men en sväng för att titta på nordiska mästerskapen ska vi hinna med på söndag. och lördagen är vikt för lite träning med andras hundar.

Ikväll fick Zeke komma ut ur vilo-bubblan och mota bort tjurarna och sedan fick han hämta hem kalvarna när vi fyllt på ensilage till dem. Gissa om han var tokglad när han fick komma ut ur hundgården?! ;-) toksteppade, hoppade jämfota och sprang som en stolle... :-) jag tror och hoppas att han är fräsch nu, men vi får väl se. Helt säker är jag inte. Jag glor på hans bakben så att jag blir vindögd ;-)


3 kommentarer:

Helénes klotterplank sa...

Härliga bilder! Hoppas åxå Zeke är bra nu. Kan tänka mig att han var lycklig ätt äntligen få vara till nytta igen!

Vi på Lindås sa...

Klart du ska gå omkring och le fånigt, om man inte gör det efter ett SMsilver så när ska man då göra det;)

Anonym sa...

Fortsätt du att gå omkring i Rombubblan, det är välförtjänt, det är så skönt att sväva på moln.

Ses om två veckor ska bli kul att träffas :)
Helen