måndag, maj 28, 2007

grönbete

Synd att jag inte hade kameran redo när vi släppte hästtanterna på grönbete. Visserligen bara för en timme men det visste ju inte de. Tintomara, 28 år tog fram hela arabregistret i sig och dansade omkring på lätta steg i någon sorts ökad trav med svansen som en plym över ryggen... Chrissan som ju är rena ungdomen med sina 16 år gick omkring med högt huvud och "blåste" åt allt hon såg. När jag sedan stängde in dem i vinterhagen igen försökte Chrissan skrämma bort staketet med vilda utfall :o) De är inte kloka!
Hoppas att det kan bli samma reaktioner imorgon kväll när de ska få gå dit igen. Det får bli någon timme åt gången så här i början, eftersom jag inte vet hur mycket kraftigt gräs de tål.

Högtidskväll vid teven annars, båda mina favoritprogram på samma kväll! Hundprataren och Lyxfällan :o) Nu ska jag inta sängläge. För en gångs skull i det som brukade vara normal sovtid för mig...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du får väl plåta hästarna nästa gång du släpper dem så vi får se
;-)
Men duuuuuuuuuuuuuuuuu, nu måste du ju iaf berätta lite om hemresan, vi e ju dö nyfikna nu ju ;-o
Vadå offentligt ....., vi berättar ju inte för nån, cross my ....!!
hi hi hi, nå låt höra, hade ni med er mer än 10 liter sprit och ett helt hav av vin hem?
Handlat varor för mer än 1000 spänn (eller vad det nu är man får ta med in)?
Smugglat in 5 papegojor och 10 ödlor och kanske några ludna spindlar (huuuuu)?
Glömt tvätta fötterna innan ni passerade gränsen (iiiihhh)?
Ähhhh nu vet jag ju ......................, ni har käkat godis heeeeela vägen fram och tillbaka ....., eller ...
Nä nu vill vi veta ... ;-)
Kramiz, en nyfiken Kitty

Mona sa...

Ja nu förstår jag. Trodde ju att ni fick punkteringar och fläktremmar som gick av på hemresan men nu fattar jag att ni försökte smuggla med för mycket sprit (eller kanske vallhundar?). Eller söp ni till och gjorde bort er, kom ni inte hem en dag för sent? För det var väl inte fråga om några amorösa äventyr? Nyfikenheten är väckt, vi funderar och fantiserar och kommer på allt värre skandaler, som ni måste ha ställt till.

Anonym sa...

Hej Ewa!

Jag skulle vilja kommar upp på något kurstillfäller. Går det för sig?

Bye Grääsmatte

Anonym sa...

Hi hi börjar undra om Ewas verkliga strapaster på hemresan överhuvudtaget på ett uns kan mäta sig med våra fantasier ;-)
Vilken story vi skulle kunna få ihop *S Hänt i veckan kan slänga sig i väggen ;-)
Tänk på Ewa att jag drömmer om en journalist/författar framtid ;-)
Yourfriendyouknow ;-)

Ewa sa...

fortsätt gärna spekulera - det blir mycket mer underhållande så :-) och så kanske Kitty får några uppslag till sin kommande bestseller ;-)
Några av idéerna faller på sin egen orimlighet; hur skulle vi kunna smuggla in en massa sprit? Bilen var ju fullpackad redan när vi åkte. Det där med att supa till verkar inte heller trovärdigt - vi var ju på bilsemester...

Ja, vi åt en del godis - är det straffbart?!

Olssons sa...

Jo, jag packar kaffetermosen, smörgås och kamera. När kan vi komma?

/Grääsägare

Anonym sa...

Hej, har du någon ledig stund för träning i helgen, jag och Manne vill låna dina fåren nån timme! Jag kommer gärna vid samma tid som Gräsmatten så att jag kan tracka henne lite, ha, ha. // Ha det Helen

Ewa sa...

Jag har lämnat förslag på tider till gräsmatten, bland annat söndag (ska på dop på lördag). Lämnar besked så fort jag vet när hon kommer.