torsdag, maj 24, 2007

kurs- och träningsdags

På söndag har vi uppstart för nybörjarkursen. Sex ekipage är anmälda och det ska bli jätteskoj att komma igång och se de hundar som jag inte känner till.

Jag borde se till att komma iväg någonstans och träna själv i helgen också. Att anmäla sig till tävling kanske är ett bra sätt att komma sig för? Annars är det ju så lätt att gå ut och köra ett pass hemma, men vi behöver verkligen komma ut...
Hussen åker till Östersund i helgen och ska kolla höstens jaktmarker (det är den officiella orsaken till att ha en riktig "grabbhelg"). Det går ju inte för sig att vi är hemma båda två en helg ;-) och nu är det väl hans tur.

Här hemma hoppas vi på värme. Vi har kört på gödning på betet idag - det växer verkligen urdåligt just där. Allt annat gräs växer bra men i hagen är det tunt. Fåren ska få gå på riktigt grönbete några timmar i helgen, men det skulle vara skönt om vi kunde sluta med stödutfordringen och få ta ut småkalvarna. Hästarna vill också gärna flytta till något med mer gräs - deras huvudföda är fortfarande hö.

3 kommentarer:

Olssons sa...

Va kul med kurs!!!

Ja, Grejs tycker det är skitjobbigt! att behöva bli utsatt för dylika kommentarer. Hon skulle behöva träffa Scott Drever som förstår en Lady Grace!

Anonym sa...

Hmmm.... de hundar du känner till då?? = inte lika skoj att se?? (hi,hi,hi)Vi tycker I ALLA FALL det ska bli jätte skoj att komma i gång (så här innan kommentarerna haglar ha,ha). Du vet att du alltid kan höra med Ewa om träning. Det har hon sagt! Ska själv dit på Söndag (och finputsa lite hi,hi). Nej, nu får jag sluta vara så vitsig och göra någon nytta istället.
Lydnadsträning står på schemat, kan behövas det med. Vissa är ju inte födda lydiga. /Heléne

Ewa sa...

Hm... Så fel det kan bli ;-) Jooodå Heléne, det ska bli kul att se er också, men där har jag en bild av vad jag har att vänta :o)
Ett par andra hundar (och förare) är helt oskrivna kort.