tisdag, maj 22, 2007

mycket att stå i... eller mycket lägre tempo :o)

Något har hänt sedan jag kom hem. Det kan vara så att det där dygnet vi var försenade hem kullkastade min planering för det känns som det finns lite för mycket att göra för att det ska vara behagligt. Den kan också vara så att nästan tre veckors semester fick mig att dra ner på tempot och att jag går omkring och är ineffektiv (hemska tanke!) och därför inte hinner med det jag trodde? I vilket fall tar jag dessutom känslan av att inte hinna "med en klackspark", vilket gör att jag inte ens skyndar mig :-)
Nåja, det kommer en reseberättelse så småningom och jadå, det kommer en kallelse till kursen som planeras starta till helgen (jag lovar, Heléne!).
Instruktörskursen i helgen var megabra! Det finns lite info och bilder på www.sdalarne.se om ni är nyfikna. Vi studerade helt olika hundtyper som kommit väldigt olika långt i sin utbildning och vi hade jättebra diskussioner. Personligen tycker jag dessutom att det är extra roligt att se Zekes syskon träna - förstås :-)
Hihi, ett par veckors hämt-träning och "låt honom vara hund och jobba på"-övningar samt några påföljade vilodagar hade speedat upp Zekemannen ;-) Han var pigg! Han är fortfarande lätt att plocka ner och jag är väldigt glad för att ha honom sådan; med massor av go och driv. Men det är klart att det inte ser så fint och polerat ut alla gånger ;-) Nu är han i alla fall anmäld till en IK-1debut i juni förutom Silverstaven. Vi får väl se om jag fegar ur :o)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ooh! Härligt. Tycker din "rycka på axlarna" attityd känns skön. Önskar jag hade en sådan ibland.
Nu ser vi fram emot kursen. Det har hänt mycket även hos oss må du tro. I går var ett riktigt -haleluja moment!! och vi hoppas på många, många fler. Ska bli kul att få höra mer om era äventyr i Skottland. / Heléne

Olssons sa...

Javisst! Kan du tänka dig...både uppdatering (nåja, en liten)OCH träning!! Vallhagen är fn inte optimal till fåren (läs; för mig och Grääs). Gazellerna hittar för många ställen som är perfekta att försvinna på.

Välkommen tillbaka. Jag har saknat din blogg. Du ser ju hur desperat jag var, jag fick ju lov till slut att använda min egen!

Ser fram emot stories om herding!!

/ Kicki

Anonym sa...

Hörru du det finns inte en chans att fega ur, eftersom jag har bestämt mej för att göra som du. Och jag behöver minsann allt stöd man någonsin kan få. Klantade mej totalt på KM, har inte sagt fel håll åt Manne många gånger, men nu gjorde jag det, resultatet blev att vi tappade fåren av banan, inteligent gjort aV mej! Skönt att höra att allt gått väl på de stora vidderna. Vi ses // Helen

Anonym sa...

Tack för jättetrevligt sällskap i helgen !! Zeke ser jättefin ut så att fega ur IK 1 debuten blir det inte tal om. Såg på anmälningslistan att vi ska ha släktträff på banan. Det ska bli jättekul.
Anita och Trixa

Ewa sa...

kul för dig ja, Anita! :-) Det är fusk att ni har så stort försprång på grabbarna... Men vänta bara ;-)