onsdag, oktober 02, 2013

Ett halvår

har gått sedan den där dagen när det började trilla in sms tidigt på morgonen om att Phee valpade. När jag pratade med Petra på förmiddagen hade hon fem små "kattungar" i valplådan, lite tidigt födda men pigga och fina. På eftermiddagen kom ett nytt sms, då var de sex stycken och det fanns plötsligt två hanar att välja på. Så efterlängtade de var!

Four och jag fattade tycke för varann tidigt och jag gillar verkligen den här figuren. Han har en käck attityd till tillvaron och låter inte småsaker bekymra sig.

Idag är träningsfållan så gott som klar, det saknas några märlor och så ska det upp grindar, men sedan kan vi börja träna lite mer strukturerat. Det är fortfarande för tidigt att verkligen träna men i fållan kan vi i alla fall börja bekanta oss lite mer ordnat med får och han kan få börja läsa av hur han påverkar dem. Spännande ska det bli! han är fortfarande ett väldigt oskrivet kort och har varit hos djur bara ett fåtal gånger, men det beror mest på att jag inte haft några bra träningsmöjligheter. Vilket troligen bara varit bra :-)

Idag väger han in på 11,9 kg. Lagom format tycker jag. Pappa Rom vägde runt 14 kg när han var ett halvår, så det mesta tyder på att det här blir en lite mindre variant.



Här var han ännu mindre. Gullig typ!

Inga kommentarer: