onsdag, oktober 30, 2013

ler fånigt

Jobbade hemifrån idag och hann ut med Four en sväng innan mörkret. Jag behövde kolla öronnummer på baggen som ska flytta till nya brudar i morgon. Då kommer också vår nye bagge, det ska bli spännande att se vad han är för en. Sedan blir det sortering av tackor och lite sådant pyssel.

Four ja... Han gör mig glad! Rackarns vad det händer mycket i hans utveckling nu. Coachen skulle troligen få dåndimpen, men det går liksom inte att låta bli att le lite fånigt :-)

Och så var det pappsen. Rom som i gynnsamma fall kanske ska bli pappa igen, vi får se om det går i lås. Första anhalten blir Falu Djursjukhus nästa vecka när det ska ögonlysas och tas blodprov. Nu ska han dna-testas, så att jag och eventuella tikägare vet om han är bärare eller inte av cea-genen.
Igår var vi till Maria Knutas och hon kände igenom honom, eftersom han fortfarande linkar till och från efter förra helgens totalhälta. Tack och lov var det inget allvarligt, det var en muskelskada som behöver is och vila. Koppelvila, i och för sig - men det hade nog ordinerats oavsett skadetyp ;-)
Det blir förstås ingen halloween-vallning i helgen men det hade jag redan begripit. Nu får han lite vintervila, möjligen med någon promenad på löpbandet - och sedan kör vi igång igen när han känns fräsch. We'll be back!

1 kommentar:

Helénes klotterplank sa...

Stönar!! ;-) Nåja, le du. Om ni gjort era läxor väl så som jag både läst och sett må det vara hänt. Men inte för länge, hi,hi Trist med Rom, men otroligt glad att det inte var värre. Lite vila gör nog bara gott. Han har haft ett hektiskt år. SM, topp placeringar och farsa.