söndag, juli 26, 2009

Lillkyrka dag 3

IK-1 idag, jag har varit tävlingsledig och funktionärat. Första halvan av startfältet ställde vi ut får. Efter lite inskolningsproblem med de första flockarna tyckte jag att det gick hyggligt. Det var en del grupper som var på tå och passade på att rinna iväg när den tävlande hunden var på väg upp men inte färdig med utgången, men i det stora hela fungerade det bra. Vem trodde det för något år sedan, att Zekeman skulle fungera som utställare? Lite het och... hm, effektiv... i början men sedan slappnade han av bättre.

Vi gratulerar
1. Gunnel och Suck som vann i Granbergsdal, det var viktigt och välbehövligt
2. Ann-Charlotte och Roia som drämde till med seger och 91 poäng idag. Snyggt jobbat! .. och med gipsad fot dessutom ;-)
3. Inger och Tex som kom tvåa på snygga 90
Dessutom hade Heléne och Lexa en fin runda på gång men de ställde till det för sig i delningen så det blev en förarglig disk. Nåja, rundan var bra och hämtet fungerade och det var väl huvudsaken.

Nu har jag och ett par trötta hundar mellanlandat hemma. Åker tillbaka til Lillkyrka i morgon, dag 4 och 5 återstår.

Åh, vad tävlingssugen jag är nu - och det är långt till nästa start. Kanske ska jag fördriva tiden med att träna hämt?

1 kommentar:

Anonym sa...

Mmmnja, huvudsaken och huvudsaken.
Kanske har du rätt. Men attan vad det var retligt nära. Synd att tävlingarna ligger så förfärligt långt bort. Hade gärna sett dig och Zeke. Förutom hämten, som förmodligen är lika retligt för dig gjorde ni tydligen bra rundor.
Jobbar tre nätter. Sen är jag ledig en vecka igen. Ska vi träna då??? ;). Kanske kan vi kolla med Lisbeth om Må,Ti eller On nästa vecka??? Eller har du andra förslag??? / Skräddars