onsdag, juli 29, 2009

semestervardag

Sådär; vaknade hemma och förblev så nästan hela dagen. Har packat upp, tvättat, svurit över torktumlaren som behöver bytas ut, lyssnat på min ljudbok, gullat med Barbapappakattungen och tränat hundar. En bra dag med andra ord. Nu på kvällen kom Hussen hem från Classic Car Week. Han verkar också behöva en vilodag.

Zeke gick bra idag. Jag vet ju att problemen med utgångarna inte finns hemma eller på kända marker men jag tänkte att jag skulle kunna locka fram dem. Icke! Däremot tror jag inte att det skadar att han får göra många hämt och få tillbaka känslan för hur det ska vara, så han gjorde några fina idag som han fick sköta själv.

Rom fick en krånglig grupp och blev väldigt snabbt trött. Han är inte van att behöva jobba hårt för att hålla ihop gruppen, men han skötte sig bra. När han blev trött tappade han en del fokus framåt och lite av trycket och det utnyttjade fåren direkt. När jag bytte grupp till en lugnare blev han stadigare och lyckades med sin uppgift. Han byggdes inte på en dag men de senaste månaderna har han verkligen mognat. Nu stoppar han får som flyr utan att få panik, så jag tror att han kan bli en kul IK-1kille nästa år.

Inga kommentarer: