lördag, maj 01, 2010

jag behöver visst (mer) semester

Gail har lagt ut "startlistan" till SDV:s kurser med Peter Helen och jag hade den stora (och oväntade) förmånen att komma med fyra dagar. Eftersom intresset var stort tror jag att klubbens instruktörer fick första tjing på de platser som blev över när alla fått en plats på nöt och en plats på får. Det är två kursdagar på får och två på nöt.

Riktigt kul! Jag behöver rigga om semesterplaneringen lite men vad tusan... Jag hinner i alla fall jobba tre dagar efter hemkomsten från Wales... Sån tur att personalen klarar sig galant utan mig :-)

Annars då? Mackan har hämtat sina får så nu är träningsgruppen bara hälften så stor. Några tackor som inte lammat ska dit men jag tror jag väntar med att flytta dem. På söndag är det introduktionsträff för nybörjarna och på måndag drar kursen igång "på riktigt". Det ska bli spännande. Två nybörjare och fyra som kommit lite längre.

1 kommentar:

Mackan sa...

Finafina bässarna! Tack för äran att få köpa dem! :) Jag har gått ett varv med tråd i stormen bara för ifall att. :)
De äter och äter och jag skar ner grankvist och buskar till dem som välkomstpresent. Det är ju annars en väldigt tråkig hage som är så så stor och blåsig utan kullar, träd och annat.

Grattis till Rompenstompens höfter!