måndag, oktober 10, 2011

you'll never alone

Om man känner sig lite ensam kan man alltid ringa Telias support. Där får man vänta - och höra en mänsklig röst med jämna mellanrum som meddelar väntetiden - nästan hela kvällen. Enkelt att skaffa sällskap.
Igår testade jag systersonens modem och två olika telefoner och var väldigt nöjd med min egen felsökning. Nu kunde det ju inte vara varken modemet eller telefonen det var fel på. Men se, där hade jag fel... Nu kommer det ett nytt modem igen! Får jag inte gång på både telefon och internet den här gången så kommer jag att säga upp den där förbaskade tjänsten. Punkt!

Någon som kör med mobilt bredband och router hemma och kan berätta om det är en bra eller dålig idé? Vi har varit utan fast telefon så länge att det ändå bara är försäljare som ringer på den numera ;-) så den skulle vi kunna vara utan. Men - vi ger det här ett försök till.


Efter jobbet hann vi precis med en mycket rask skogspromenad innan det blev mörkt. Massor av intressanta dofter i skogen för en drevernäsa och inte nog med det; när vi gick efter vägen sista biten hem såg vi ett tiotal rådjur. Gissa om han hoppade jämfota i kopplet?

2 kommentarer:

gail sa...

jag har mobilt bredband och en router, fungerar hur bra som helst

Anonym sa...

Var det därför det tutade upptaget hos dig hela kvällen? Helene