söndag, oktober 02, 2011

lite mindre kryptiskt

Nu har Heléne berättat om vad vi egentligen hade för oss i torsdags i sin blogg så nu kan jag också utveckla lite mer...
Saken var alltså den att vi åkte på kurs med Rom och Jovi. Lexa var också med, men försedd med dumstrut (tratt - eftersom hon är nyopererad) och skulle inte få vara med på kursandet. När Heléne hade gått sina två kurspass hade hon bestämt sig; den där tanken som grott så länge om att hon och Jovi inte gör varandra rättvisa hade gått från en tanke till ett faktum. Alltså kungjorde hon att hon skulle försöka hitta ett bättre hem till Jovi. En annan kursdeltagare anmälde genast sitt intresse och vips! så slutade dagen med att Jovi följde med till sin nya familj på prov och vi åkte hem med en hund mindre i bilen. Lätt förvirrade eftersom det inte var planen med dagen - om man säger så. Eller förresten, vi åkte inte alls hem. Vi tittade på valpar på vägen hem :-)

Här kommer några kursbilder:
Anna var glad - Peps gick fint.

jag tror bestämt att Heléne och Jovi pratar om vänster... ;-)

Lena (som var åhörare på kursen), Mosse och Heléne samtalar. De ser i alla fall glada ut ;-)

Ragnhild och Anna tittar på

Anneli och Vickan ser inte jätteimponerade ut. Man kan tro att det är Roms första runda som studeras

Jovi. Söt!

Rom. Ingen Raring första rundan, men det tog sig ;-) Jisses så trött han blev...

På vägen hem stannade vi till och tittade på Kickis valpar. Jättefina! Här är några bilder på de två hanarna...



Helgen har ägnats åt diverse pyssel, inklusive långa promenader i skogen. Det gäller att passa på när vädret är ljuvligt och jakten inte kommit igång. Idag var Sarah hit och tränade, det gick riktigt bra. Sedan tog jag in fåren eftersom fårklippar-Magnus kommer på tisdag och då ska de vara torra. Efter strålande sol hela helgen började det regna när de varit inne en kvart. Skaplig timing!

Inga kommentarer: