måndag, maj 15, 2006

årets första åskväder

var i fredags och ganska avlägset. Stationära datorn är numera ansluten via ett åskskydd men för säkerhets skull drog Ulf ur kontakten ändå... för sent :-( Nu blir det en resa för datorn igen, modemet har lagt av och då är det väldigt smart med inbyggt modem... Tur att jag ha tecknat försäkring på eländet... och tur att den bärbara datorn fungerar. Nu skulle jag logga in på bankens hemsida och betala några räkningar men det går inte så bra, av någon anledning fungerar inte min inloggning. Suck!
Annars är läget under kontroll. Zeke tränade ett kort pass även idag och blandade bra och sämre saker. Bud ser stel och stapplig ut. Jag tror att han är ganska påverkad av Ivomecsprutorna - de fick tredje och sista i fredags, så nu är det bara att hålla tummarna att Bud piggar på sig. Vi är anmälda till en träningstävling på torsdag, vi får se hur han verkar må om han får starta.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var inne och kollade på Karins bilder på hennes hemsida. Wow så snygga. Funderade lite på var hon står för att få hundarna ur en så snygg vinkel snett framifrån när de smyger utan att för den skull störa hund och får. Antar att hon har ett häftigt objektiv.....
Viiiiilllll ha! Kamera har vi ju
;-)
Åskvädrena får ni gärna behålla där uppe ;-) här är det svinkallt och "vante väder" igen. Skulle gå ner till bara ett par plus i natt ... ;-(
Vad har du Ivomecat för? Min gamla aghan reagerade med på Ivomec, blev ruggigt hängig, repade sig efter ett par dar. Men eftersom han reagerade så fick han "bara" bada noga i nått ohyre grejs när det var rävskabb i faggorna nästa gång (hade flyttat in en skabbräv i stallet där jag bodde innan, jätteglad man blev då va...)
Ha de, Kitty

Anonym sa...

Nu kanske jag förstår efter 1000 försök.
Läste att du kör med ivomec, på den tiden när vi behandlade min golden fick vi skriva på att vi gjorde det på egen risk, ruggigt.

Idag använder vi interceptor kanon bra medel mot noskvalster.
Kram Anita!