söndag, maj 14, 2006

trevlig helg

Vi har haft besök från kungliga huvudstaden den här helgen, barndomsvännerna Eva och Brittis och Isak, tre år har varit här. Vi har haft toppentrevligt! En sjuksköterska med erfarenhet från bb-avdelning och en f.d. djurskötare var precis vad flasklammet Stevie Wonder behövde ;-) Nu är han ett flasklamm och inget sprutlamm :-) och har fått riktigt bra snits på att äta med napp. Hans öga är dött så det är inget att göra åt, jag torkar lite när det blir en torr hinna men han lider inte av det.
Scott visade sig vara en riktig barnhund, han och Isak har haft jätteroligt!
Jag hann även iväg till Hedemora igår eftermiddag där Karin Matsson var och fotograferade klubbens hundar. Jag har beställt jättefina bilder av både Bud och Zeke, exempel kommer här i bloggen så fort jag fått dem.

Efter att jag skjutsat gästerna till tåget har vi även hunnit träna. Tuulas Maggie går framåt, ibland med myrsteg men sedan plötsligt lossnar det och ännu en pusselbit ramlar på plats. Zeke skötte sig fint. Jag tyckte att han lattjade lite med mig igår vid fotograferingen så jag såg till att han lydde idag, det finns ingen anledning att släppa honom för långt. Bud kändes också som han tagit för sig alldeles för mycket - ett par pass med riktigt jobb hade gjort att han lagt ifrån sig öronen ;-) Men nu fungerade det igen. Det är tråkigt att man måste hålla honom så förtvivlat kort hela tiden, jag lyckas inte få något flyt med honom...
Nu väntar Stevie på kvällsmaten och vikarien har ju åkt hem...

Inga kommentarer: