tisdag, oktober 27, 2009

glad igen

Tack för glada tillrop att man inte ska fastna i ilskan. Det var lite därför jag skrev gårdagens inlägg, för att få ur mig ilskan. Även om jag blir irriterad när jag tänker på det så har jag lagt den frågan i malpåse nu. Det finns så mycket roligare att fokusera på :-)

Imorgon kväll drar jag och Rom till uppfödar-Anita. På torsdag är det valpträff med nästan alla Roms syskon närvarande, det ska bli så skoj att se dem igen. Jag minns så väl hur det såg ut för ett år sedan. Det har nog hänt en del med alla sedan dess. Rom har till exempel lärt sig galoppera ;-) för ett år sedan travade han mest omkring och såg städad ut. Nu skyndar han sig i alla fall ibland.

I skrivande stund håller jag på att ladda upp filmen med Roms VP. Hm, det kändes så stadigt och lugnt, men det ser väldigt krokigt ut. Måste vara något med vinkeln?! Tusen tack, Maria, för att du filmade. Det är guld värt att kunna titta på filmen när hjärtat slutat banka så väldigt... Det finns en del att putsa på men i det stora hela skötte han sig bra. Åh, vad roligt det ska bli att tävla honom nästa år.

Apropå tävling har vi "våga vägra vintervila" i år. I oktober-november brukar jag ta det lugnt, eftersom det inte är såå mycket tävlingar. Den här årstiden är det Hussens tur att åka. Just i år har det inte blivit så. VP för Rom helgen som var, VP nöt och NN-1 nöt för Zeke till helgen (DET ska bli spännande), IK-2 i Vallsta för Zeke i mitten av november och IK-2 i Lillkyrka för Zeke i slutet av november. Sedan tar vi vinterlov...

Inga kommentarer: