lördag, februari 11, 2006

en helt vanlig lördag

börjar ofta med frukost någonstans under Ring så spelar vi, fortsätter med städning till Melodikrysset och sedan tränar vi. Stämmer bra idag också. Husse plogade en fyrkant som jag och Zeke kunde träna i och gjorde några slingor som Bud och Rex kunde driva i, så trots all snö gick det bra att göra vettiga saker.
Lillehund börjar fatta lite bättre nu. Han är mer koncentrerad på fåren än på mig och det underlättar inlärningen ;-) Mycket nöjd med honom nu.
Bud kan gå sakta utan att jag visslar som en armé av kanariefåglar! DET är ett framsteg, kan jag lova ;-). Idag har han fystränat också. Långa hämt i djup snö (fåren fick gå där det var plogat, det var bara Bud som behövde pulsa). Han var ganska mör efter det passet men han gick riktigt, riktigt bra! Mycket nöjd med honom också.
Rex är fin. Mamma Maj hinner inte alltid med honom eftersom han har läst i regelboken om att det ska vara effektivt (=snabbt?) men han uppför sig juste mot fåren även när han blir trött. Det är också ett stort framsteg...

Kycklingfilé i wokgrönsaker idag - helt ok :-)

Ja, Kitty! Jag tror att semlan bidrog till mitt glada humör ;-) Den var liksom pricken över i:et. Ingen semla idag men livet är ok ändå - inte så soligt som igår - det snöar förresten ute nu :-( men som sagt, helt ok :-)

Inga kommentarer: