måndag, februari 27, 2006

instruktörskurs Bråfors del 2

Även söndagskursen var mycket, mycket bra. Vi studerade och diskuterade varandras hundar och flera av oss hittade guldkorn i diskussionerna. Jag bestämde mig t.ex. för att ta itu med Zekes vallande av Bud när vi är ute - jag har betraktat det som oförargligt men helgen fick mig att tänka om. Dessutom ska Bud få stanna hemma nu när Zeke ska på Jonaskurs. Lite egen tid med matte är aldrig fel ;-)
Dessutom fick jag konkreta tips på vad jag ska lägga fokus på med Zekes träning just nu; se till att han dämpar sig i balanspunkten utan att behöva lägga honom, se till att han inte fuskar utan verkligen kommer fram rakt mot djuren utan pendling i drivningarna och framförallt; komma ihåg att det inte är Tam eller Bud - och inte stanna Zeke för tidigt... ;-)
Jag var lika trött även söndag kväll och slocknade kl 21 :-) Vi har haft en bra helg...

Nu har jag betalt räkningar (var kommer de ifrån??? Det är inte klokt vad det kan försvinna pengar bara för att man sätter sig vid datorn...) och ska snart mata hundar och så börjar det ju bli läggdags ;-) Imorgon ska jag och Bud ta hem ungtackorna och sortera ut fem lämpliga kandidater till Peter som kommer och hämtar dem, sedan åker jag och Lillehund till Skinnskatteberg.

Såklart kommer det rapport därifrån också - vi är hemma men säkert lika trötta igen på torsdag kväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en givande kurs, e väl härligt å komma hem från en kurs och känna att "nuuuu vet jag precis hur jag ska göra" (igen ;-)
Näe åter till städningen.......
Ha de fint, Kitty o co