onsdag, mars 25, 2009

lite sjukt

En av kalvarna är lite krasslig; snuvig och verkade frusen i morse (vem gjorde inte det när det var -16 ute...). Nu på kvällen tempade vi honom och han har ingen feber, han äter bra och är pigg. Men han ser lite "ruggig" ut. Förhoppningsvis ger det sig. Annars får det bli veterinärbesök.
Bud är magsjuk. Han har varit dålig i magen ett par dagar, där hoppades jag också att det skulle ge sig men i morse fick han bara ris, så nu kanske det finns hopp även för honom.
Zeke spydde igår morse - då tyckte jag att det fick vara nog med klena djur... Det känns lite futtigt att klaga över att de är sjuka, jag lider med vännen som fick låta sin hund somna in idag. Hunden fick blodcancer och blev hastigt sämre... :-(

Sjukt är det också hur jag trilskas med bokföringen. Än så länge har det gått bra. Det mesta är inrapporterat nu, i alla fall det som var insorterat i mappen :o) kvittona i en annan hög får bli morgondagens projekt...

Tack för alla glada tillrop här i bloggen över mitt senaste förtroendemannauppdrag. Det ska bli skoj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är aldrig kul när djur är krassiga. Men vill ju att de ska "leva livet" och må bra. Tråkigt för din vän. Fyy, sånt vill man helst inte vara med om.
Lider med denne.
Heléne

Anonym sa...

Vad tråkigt med alla sjuka djur. Lider med din vän,det är jobbigt när sånt händer.
Hoppas det går bra till helgen.
Saknar er iallafall!!
Ewa o Tea