onsdag, mars 18, 2009

senfärdiga norrlänningar

De där kalvarna, dem fick vi vänta på. Kvart i ett inatt var de urlastade och installerade i sitt nya hem efter en ganska lång transport. De kommer från Bjurholm så de har åkt en bit...
Nåja, de var fina och lugna när de kom fram så det ska nog bli bra. Lite äldre än vad vi förväntade oss men det betyder förhoppningsvis bara att de fått en bra början och att de tål flytten bra.

De där byxorna som jag skrev om förra veckan (Tradera, ni vet)... Det var tidernas fynd! :-) Jag var lite osäker på storleken men de satt perfekt och var riktigt snygga. Lapparna var kvar så det kan man kalla nyskick ;-) Om jag inte är bäst på tävlingarna i sommar så kommer jag i alla fall att vara snyggt klädd :o)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag som hela tiden inbillat mig att vallning handlar om bra hund och en duktig förare. Såååå det va kläääderna det handlade om. Inge konstigt att jag missade på Billys VP så många gånger innan de gick vägen ;-)
Ha de gott,
Kitty

Anonym sa...

Har en ny idol! Yvonne! Se föregående inläggs kommentar. Vilken vettig människa! Men kanske går det bättre nu när du är hottaste föraren vid pinnen. Tror att dom byxorna gör susen. ;-)
Nu längtar jag till Söndag.
Vill se var lillan står i hämten, på nya får, ny miljö och på större ytor.
Kan bli en trevlig (??eller inte) överraskning.
Sooo-loong / Heléne

Ewa sa...

Men Kitty, visste du inte att vallning är en materialsport?! Om man inte är bäst får man i alla fall se till att man är snygg(t klädd) :-)

F.d. coachen och Yvonne verkar gadda ihop sig här om tränarnas roll i misslyckanden... Jag har spelat fotboll i mååånga år men bara sparkat en tränare...

Ewa sa...

Det ska bli jättekul att få rapport på söndag, efter träningen. Större ytor än 20*20 utlovas :-)