onsdag, mars 04, 2009

vår

kanske ska det äntligen bli vår nu? Idag har det regnat och det har verkligen gjort susen med snön. Tyvärr betyder det ju skare och is om det fryser igen - vilket inte känns helt otänkbart med tanke på att det bara är ett par grader varmt... Även om snön minskat en hel del finns det mycket kvar.

Idag har jag kunnat bocka av ett par dåliga samveten; äntligen är fårklipparen bokad och äntligen har jag gjort klart all registrering i Elitlamm för förra året. Förra året måste jag ha förväxlat en fyra och en femma när jag fyllde i eu-blanketten med skyddade husdjursraser. Det kostade 207 kronor... Hoppas det blev rätt i år.

Majsan har åkt in till sjukhuset idag och opereras i morgon bitti. Håll tummarna för att allt får bra!

Nu ska jag hugga in på en semla till...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska hålla tummarna för Majsan. Jag vill också ha semla! Fick mersmak efter att fått en hembakt semla i pris på fototävlingen. Majsan gör världens goaste.
Ewa o Tea

Anonym sa...

Mmm.. De är speciella de dära Keppebarnen.. Love love love!

Hoppas op går bra.

Hälsningar Linda

gail sa...

hälsa till mamma, hoppas att det inte gör ont

Anonym sa...

Klart vi med håller tummarna för Majsan.
En sån tur att det inte var vätten som var på bild (även om han finns ....) dvs att jag vann. Hade ju vart tusan så svårt å få ner en semla i ett kuvert. Men posten hade ju onekligen fått visa om de klarar av att transportera dylika dyrbarheter ;-)
//Kitty