söndag, augusti 08, 2010

Kilafors

Hela helgen har vi tillbringat hos Lisbeth i Kilafors. IK-1 kurs och "valpträff" med de där tvååringarna som knappast är valpar längre stod på schemat.
Själv tog jag inte många bilder, i alla fall inte med min kamera, så jag hoppas verkligen att det dyker upp massor av snygga bilder på både Lisbeths och Anitas sidor.
Här är i alla fall de som var med. Hundarna ser dödströtta ut och det var de också. Visa av gårdagens kurs tog vi tag i de problem som behövde lösas och det var ett gäng trötta hundar och nöjda förare som summerade helgen.

Maddes Meg:



Toms Key:

Anitas Kim:


och Rom förstås

mamma Trixa
och pappa Kep Det är något bekant över hans profil - jämför med bilden på Rom högre upp...

Om ni klickar på rubriken kommer ni till en facebooklänk med fler bilder

Rom har gått riktigt skapligt. Vi var ganska ringrostiga eftersom hans trampdyna gett honom drygt två veckors extra vila. De fina utgångarna hade försvunnit och behövde grävas fram igen och idag jobbade vi en hel del med att verkligen styra i framdrivningen (inte bara glida med fåren) - som jag visste att vi inte är klara med. Annars har han gått fint, han driver djur fint och han börjar bli riktigt stadig i delningarna. Dagens två sista utgångar var riktigt bra, hoppas att vi håller oss kvar på den nivån nu ;-)

Det var en riktig toppenhelg med bra upplägg och trevliga kamrater. Skön stämning och bara glada miner, trots att vi idag verkligen jobbade med svåra saker.

Ikväll kom Rex hem till oss. Majsan ska operera en fot i morgon så han får vara här tills hon kan ta hand om honom igen. Jag förmodar att det betyder att han ska tillbaka i morgon ;-)
Håll tummarna för Majsan och att operationen går bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tummarna är hållna! Kul att ni hade det toppen. Med sådana härliga mor och far föräldrar kan jag tänka mig att det blev mycket hundgöra. / Heléne