torsdag, augusti 19, 2010

tågbloggar

Sitter på tåget hem från Malmö. Flög ner från Dala Airport igår, egentligen är det fantastiskt att det går att vara i Malmö på två timmar. Nästan lika förvånad var jag över att planet mellanlandade i Örebro... Nu är det tåg hem, väldigt mycket behagligare men tar förstås sju timmar.. Dock behöver man inga öronproppar ;-)
Det där med att det tar sju timmar är ännu ingen sanning. Vi är trettio minuter försenade redan från Malmö och jag skulle haft tio minuter på mig för byte i Norrköping och i Sala. Nåja, det ordnar sig väl. Jag tänker äta och sedan försöka sova lite eftersom det är tidig klockringning i morgon bitti.

Zeke och Rom ska tävla i Vallsta i helgen. Zeke har tre starter och Rom bara en. Vi är nittonde reserv till Roms andra tävling så den kan vi glömma. Heléne och Lexa fick "bara" tre starter i IK-2 och blev bortlottade i IK-1. Kul att så många vill tävla, tråkigt när man inte kommer med. Rom har bara gjort två starter i år, det känns jättetråkigt. Han skulle ju skaffa sig rutin i år. Men det finns verkligen inga IK-1 inom rimligt avstånd. Hoppas det blir några fler i höst.

Inga kommentarer: