fredag, november 04, 2011

dags att ta tag i saken

har pratat med träningskamraten som var på väg hem från kurs med Bobby D. Jag och Rom ska gå närarbeteskurs för honom om drygt en vecka - men Heléne med hundar har minsann jobbat med utgångar och annat. Kanske vi skulle varit med och tränat framdrivningar istället för att satsa på delningar, singlingar. fålla och sortering :o) nåja. Vi har ju förmånen att behöva träna på det också så det ska bli skoj.

I morgon tar vi tag i saken och åker till Bråfors. Planen är att det ska tränas hämt med drag. Det var väl själva den om det inte ska gå att styra...

Ibland händer det att jag tar tag i saker direkt. En annan sådan sak var att jag ringt veterinär Sören. Häromkvällen fick jag se att Rom hade en mycket märklig knöl/blåsa på magen. Dagen efter ringde jag och på måndag ska de titta på den. Rom är helt opåverkad så han får vara med och träna i morgon. Jag har svårt att tro att det är något farligt men det ska bli skönt att få veta.

Det har varit en ganska hektisk vecka igen. I förrgår meddelade Hussen att han skulle avstå helgens jakt. I går meddelande han att han nog skulle åka i alla fall... och idag åkte han ;-) Nåja, det gör ju bara att jag utan dåligt samvete kan träna hela helgen :-)

I morse klippte jag mig. Ny frisör och tämligen fria händer.... Hussens kommentar efteråt; är det en hitlerlugg? är han inte romantisk?

Inga kommentarer: