onsdag, december 07, 2011

Kurs

Åh vilken bra kurs vi varit på, jag och Rom :-)
Kicki hade lyckats få Mosse på besök några dagar och vi hade det så lyxigt att det bara var fyra hundar per dag. Vi hann med 3 pass à 20 minuter och väldigt mycket diskussioner mellan. Kalas! När det bara är fyra hundar är det dessutom lättare att hålla fokus och följa varje hund mellan passen. Att Kicki och L-G skötte markservicen utmärkt och att solen sken... ja, det gjorde bara dagen ännu bättre.

Rom skötte sig fint, vi fick mycket beröm för att vi gjort läxan och framförallt fick vi ett helt gäng tips till nästa steg i utvecklingen. Små enkla detaljer och stora saker som vi missat eller inte varit mogna för, i en salig blandning. Det är häftigt när man gått så många kurser som jag och ändå åker hem och undrar varför ingen förklarat det precis så tidigare... Eller så har han det men jag har inte tagit in det - så kan det ju också vara :o)

Nu är jag motiverad som tusan att träna och har önskat mig barmark. Vad händer då; jo det snöar förstås. Jag hoppas att det räcker så här; torrt och ljust ute men fullt träningsbart ändå. Blir det snö och is får jag väl krypa upp i soffan och gotta mig åt att vi avslutat säsongen med flaggan i topp ;-) men nja.... jag har några läxor att göra :-)

Jag har några bilder i kameran men eftersom jag fortfarande saknar internet på stationära datorn så blir det för omständigt. De kommer sen!

1 kommentar:

Mackan sa...

Låter som din dag inte kunnat bli bättre. Just det du säger stämmer nog så bra, att man inte alltid är redo för vissa kunskaper och kan ta till sig dem vid ett annat tillfälle. Kul, hoppas du hinner träna nåt innan snöovädret på fredag.