torsdag, oktober 30, 2008

några ord från Scott Drever

Nu har det slagit slint fullständigt! Människan har blivit topp tunnor galen! Kurt och Ettan, nu får ni hjälpa till att bringa ordning i tillvaron.
Häromdagen kom matten (denna balanserade och kloka människa som ger mig mat - om än för lite - och tar väl hand om mig på nästan alla sätt) hem och hade köpt ett snyggt halsband. Jag blev riktigt imponerad - nästan rörd, hon hade verkligen överträffat sig själv nu. Skulle hon hålla på överösa mig med sådana presenter så skulle jag när som helst kunna förlåta henne att hon rycker i kopplet och kallar mig för dumma saker när jag hittat ett ovanligt färskt och fint spår.

Idag kom chocken. Hon visade det för Hussen (som också bländades av hennes vänlighet) och så sade hon "kolla vad jag köpt till Rom!"

Vänta nu... Vad hörde jag?! Jomenvisst, hon provade det på den där otroligt långbenta trefärgade, fnissade och sade något om att det passade perfekt. Vadå vallhundskung?

Kurt och Ettan; ni vet ju hur korkade de där långbenta kan vara. Jag säger bara att den här är extremt långbent - ni fattar... och nu ska han ha mitt halsband... Pinsamt är ordet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha! Snyggt! För snyggt! Det kommer att fastna lera i kronorna.

Jasså, du vann kudden! Grattis, den var verkligen snygg!

Länsstyrelsen på besök...gulp. Vad hemskt om de kommit i morse till mig för mina bässar var blöta och frös... :(

Trevlig helg! Vi kanske ses i Bråfors om det inte är för halt, jag har bara sommardäck, men skulle vilja se några tävlande kompisar.
Och om jag hinner få färdigt vinterhagen idag...Måste flytta "hem" bässarna nu.

Hälsar Mackan