tisdag, oktober 18, 2016

IK 2 Mora

Så lyxigt med tävling i Mora så att man slapp en övernattning. Eftersom jag var ute på kalas med arbetskamraterna på fredagskvällen var det skönt med sena startnummer på lördagen. Stackars Top fick också åka med eftersom Hussen jagade älg i helgen och då var det extra skönt att kunna åka fram och tillbaka över dagen/dagarna.
Tävlandet gick sådär. På lördagen fick vi en strulig runda med djur som lämnade utställningen låååångt innan Four var framme och vi kompenserades en del för starten men fick aldrig något riktigt bra flyt. Det räckte ändå till en niondeplats och några ynka SM-poäng. På söndagen fick vi heller inte något grepp om djuren och det vinglade en del. Four blev vid och det blev lite väl yviga svängar. Efter ett misslyckat delningsförsök fick vi till en delning men två djur stack som avlöningar över fältet och sedan hade Four fullt upp att hålla dem kvar på banan. Tid ute utan återsamling och blygsamma poäng.
Heléne och Gemma var med också. De fick också till mellanrundor. Inget dåligt men heller inte på topp. Någon grindmiss här och något delningsförsök där gjorde att de inte var med i toppstriden, men det är verkligen inte särskilt långt borta. Gemma höglöpte och man får vara glad att både hon och Four presterade över huvud taget.


Lille Top fick prova på livet som globetrotter och det verkar kunna passa honom bra. Han rullar ihop sig och sover i bilen och har inte gjort mycket väsen av sig alls. Så småningom ska han väl kunna leva livets glada dagar med att leka med Katt, men han måste växa ifatt henne lite först. Än så länge är det andra katter som är mer lagom i storlek...


I torsdags blev vi plötsligt utan vatten. Jösses, så handikappad man känner sig... Nu är pumpen bytt så nu hoppas vi att det fungerar helt smärtfritt i minst femton nya år

Inga kommentarer: