torsdag, november 01, 2007

bondelivet

För att ytterligare avskräcka Heléne från bondelivet så kan jag tala om att det är inte så jä-a roligt när fåren har rymt till sina kompisar och river allt i staketväg de hittar. Att laga staket i helljuset från bilen är ingen hit.

Zeke tyckte dock att det var kul att få hämta i becksvarta mörkret och han hittade dem :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tackar för dina sanningar och ska ta mig en allvarlig funderare på min idylliska dröm ;-)/Heléne
Förresten! TUR DU HAR ZEKE

Mona sa...

Jag tror att det är bra träning för hunden. ALLA som har får och vallhund bör riva ner staketet och mota ut fåren när det är beckmörkt och låta hunden leta på dem. Mycket lärorikt. Jag kommer att göra mitt träningspass i kväll om det är tillräckligt mörkt.

Anonym sa...

Hmmm lägg till Skånsk blåst och regn på tvären och gärna iskallt så blir det en riktig utmaning. Hmmm borde man testa det i vallutbildningen??
Ewa vilket hotell ska ni bo på?
Teide måste du kolla, vulkanen, häftigt faktiskt, där är tom lite snö uppe som man kan titta på från stranden när man ligger å slappar.
Väl där uppe (tar låååång tid upp) tror man att man är på månen (om du nu varit där?).
Strand prommenade är bara underbar på kvällen åsså stannar man nån stans och tar ett glas vin och glor på havet och folk å sen går man en bit igen ..... till solen går upp ;-) Hittade en geuin liten bodega med spansktalande pers (otroligt faktiskt) precis innan svängen när man går åt höger (en halvtim bort ungefär) som hade rökt lax med dillstuvad potatis. MMmmmmmm supergott. Åt vänster kommer ni efter en halvtimme till ett latino disco som var rätt häftigt. Ni kommer å få de gött!!!
Kitty

Ewa sa...

Du har så rätt Heléne. Jag undrar hur man bär sig åt utan hund??? Ställer sig och ruskar på en havrehink och ber en bön, eller? Säger "fårena, fårena, fårena" ut i mörkret? Åker runt med fyrhjuling och letar? Går in och tittar på teve och väntar på att det ska bli ljust?
Inte vi inte ;-)

Ikväll har Zeke flyttat baggar och Hussen var minsann lite imponerad...