lördag, november 24, 2007

Det är dyrt att inte ha inkallning på hunden...

Igår berättade Hussen glädjestrålande att han hade fått ett så bra erbjudande att han beställde en gps-pejl till Scott Drever på direkten. Bra och bra... Närmare tolv tusen kostade spektaklet :-( men samtidigt är det dyrt att åka och leta efter hundskrället och framför allt är det väldigt dyrt att behöva köpa en ny hund. Drevrar som Scott växer ju inte på träd... ;-)
Den pejl vi har fungerar inte bra på våra marker så det är oerhört frustrerande att ofta få felaktiga signaler, det verkar som signalerna på något vis studsar mellan bergen här. På andra marker fungerar den jättebra men det hjälper inte oss. Den gamla (mycket sporadiskt använda) pejlen är till salu om ni vet någon som är intresserad.

När Hussen ändå var i spendertagen hade han varit in till sta´n och ekiperat sig med ett par nya skjortor. Han har väl insett att om han ska hänga med Partypinglan måste han ju uppgradera sig ibland ;-) Nästa helg ska vi åka till Falun och bo på hotell (skrattar) och gå på Wallmans. Det känns lite fånigt att bo på hotell bara några hundra meter från jobbet men det blir säkert jättetrevligt.

Idag väntar lite motion av träningsfåren. De är helt förbytta efter att ledartackorna flyttat till fårhimlen och flocken är mycket rädd och vaksam än så länge. Det ska bli spännande att se hur de reagerar på Lillehund och hur Lillehund agerar. Sedan ska jag åka till Skinnskatteberg för möte och medlemsmiddag (ingen helg utan fest är väl ett bra motto?) och i morgon ska vi träna hos Peter innan jag åker hem.

Inga kommentarer: