lördag, september 20, 2008

ett slitet gäng

En svartvit och en trefärgad hjälte ligger utslagna här på kontoret och sover gott efter dagens övningar. Själv känner jag för att göra dem sällskap...
Det var bara fyra hundar med på kursen idag så jag tänkte att Rom kunde få vara med lite. Det är alltid intressant att diskutera lite med kursdeltagarna och han avviker ju ganska mycket i typ från de andra hundarna på kursen, så han fick en fribiljett.
Zeke var med och sorterade ut djur och var teorihund. När vi skulle prata om press och flanker var det inte läge att plocka fram Rom eftersom det inte behövs någon press på honom just nu. Zeke fick visa och skärpte till sig riktigt bra ;-)

Idag körde vi hårt på kursen :-) Nu var det press och krav som gällde, inte bara att hundarna ska uppföra sig. Både förare och hundar skötte sig kalasbra men jag tror att de allihop sover gott efter de rundorna. Rom fortsatte att vara vid och ser ut att tycka att jag kan ta hand om fåren själv så jag tog in honom i lilla fållan och där gick han finfint. Man kan tro att han inte är tänd (och det är han inte fullt heller) men det finns driv i gossen och han flyttar får - inget snack om saken.

Hussen har skjutit älg idag igen :-)

Bud fyllde sju år igår :-) Tänk att det var så längesedan vi hämtade den lilla humlan...

Inga kommentarer: