fredag, september 05, 2008

reflektion

Helénes kommentar till gårdagens inlägg fick mig att reflektera. Det är det som är så fantastiskt med att skriva blogg; först måste man reflektera och analysera innan man skriver (måste och måste - men det blir troligen bättre då? jag ska testa någon gång...) och sedan får man feedback som man också får reflektera över... Det är däremot otroligt givande så det brukar jag ägna mig åt.
Hon har helt rätt i att det kan bli mycket bättre och att man inte ska nöja sig med att det är ok, det ska banne mig bli bra! Några av övningarna kan jag tänka mig att testa direkt, några av dem är jag mindre förtjust i. Cirkeln som flankeringsövning till exempel... Både jag och Zeke hatar den! Den tar fram det sämsta i oss båda två, däremot kan jag tänka mig att köra varianter av den. Slalomdrivningar är vi riktigt bra på. Ibland när det är meningen och ofta annars ;-)

Nåja, till helgen ska vi valla nöt, både lördag och söndag. Det är ett lite annat sätt att jobba och just nu känns det fantastiskt bekvämt. Inte så pilligt och lättstyrt, utan mer rejält.

Hoppsan. Jag skumläste igenom texten jag skrivit och Rom kom studsande och lade en av sina gigantiska tassar på tangentbordet. Ett helt gäng ikoner försvann och sidan ser väldigt skum ut. Undrar om han ställer tillbaka inställningarna om han slår ner andra tassen?

Förresten; jag skulle kunna köpa den här sängen bara för att annonsen är så underbar http://www.blocket.se/vi/17507094.htm?ca=23_3_s
eller den här soffan
http://www.blocket.se/vi/17815727.htm?ca=23_3_s

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har du gett dig in nägonting.
Skarpa ögon ser allt ni gör.
Man måste göra tråkiga övningar ibland(jag vet hur det känns urjobbigt)Men när resultatet av övningen kommer glömmer man lätt hur tråkigt det var.
Tack vare er lyckades jag bryta igenom,annars hade jag gett upp.
Det är fördelen med att ha bra träningar.
Vi syns i kohagen på söndag.
(fast jag tycker fortfarande att du och Zeke är outstanding när det gäller nöt)Vi får väl kämpa om de andra platserna för ni blir svårslagna.
Ewa o Tea

Ewa sa...

jag gör nästan vilka övningar som helst bara jag slipper cirkeln ;-)
Vänta bara, på söndag jävl-s det säkert för oss så att vi tappar djuren av banan eller så... men i så fall så är det så och jag tycker fortfarande att Zeke är bäst :-)

Anonym sa...

Jag har ett nytt mål!
Få Ewa och Zeke-man att gilla cirkeln, he,he.
Anonym "fniss#

Anonym sa...

Nu måste jag kommentera. (För det har jag inte aldeles nyss gjort)
Tänk inte cirkeln som en flankeringsövning. Tänk den som ett sätt att styra, flytta, driva djur genom en specefik förflyttning så kanske det går lättare.
Styra och driva gillar ju ni, eller hur??
Heléne

Anonym sa...

Jo, en sak till!!
(det här är anledningen till varför jag inte gillar "bloggprat". man kommer alltid på flera saker man vill ha sagt när men stängt ner)
Varför tror du att jag inte gillar att träna hämt?? Svar: Dom är bara förknippade med fel, otydlighet och förbannelse.
Få mig att tänka om där du! hi,hi
En som inte skrivit tidigare.

Anonym sa...

Hej Ewa! Tror du och jag skulle behöva utbyta erfarenheter. Jag ÄLSKAR nämligen cirkeln och flankeringsövningar. Däremot hatar jag drivningsövningarna. HUR kan man överhuvudtaget gilla att bråka med hunden om tempo, linjer etc, etc...Kan du förklara det för mig så skulle jag bli galet glad! :0)
//Meril.
PS. Vilka underbara annonser. Den där Mats verkar inte ha det lätt! DS.