tisdag, november 03, 2009

inlägg nummer 1000

Idag är det tisdag och det är november. Ganska tung dag med andra ord. Då ska jag dessutom få ihop ett jubileumsinlägg i bloggen eftersom det är inlägg nummer 1000. Vad passar då bättre än att förlusta sig över några bilder från valpträffen i torsdags... Hundarna är 19 månader och sex av sju valpar var på plats. Fyra av dem är godkända vallhundar och de andra två blir det när som helst. De såg riktigt fina ut och kullen är kolossalt jämn.

Först och främst... Så här glad är man när man har en hund ur Kep - Trixa kullen. Madde och Meg. Meg är godkänd vallhund.


Vic. Skördar framgångar på agilitytävlingar och kommer snart att vara godkänd vallhund, han ser jättefin ut.

Tom och Key. Key är godkänd vallhund. Härlig hund!
Kim. Godkänd vallhund, söt som socker och kommer att glädja uppfödar-Anita länge framöver. De kommer att bli riktigt giftiga, kom ihåg att det var här ni läste det först ;-)

Key igen. Alltid redo!
Samtliga i kullen har fin djurhantering, härliga rörelser och är öppna och lättränade. Här förevisas fråndrivning...

Josh. "Lill-Kep" är snart godkänd vallhund. Har gjort stora framsteg och har ett härligt driv. Håll i er, här kommer stora komplimangen: Mycket lik Rom :-)


Tusen tack till världens bästa uppfödare Anita för en härlig hund! Du vet att jag inte skulle byta bort honom mot något annat i världen och dessutom kommer han att bli den nötvallare jag trodde att jag behövde, men som han inte förväntades bli. Här förevisar Anita och Kim "fålla in".

3 kommentarer:

Lisbeth sa...

Ni får bli hur giftiga som helst. Jag kommer bara att le ;-)

Anonym sa...

Tack för alla fina ord !
Jag blir så glad när jag träffar er!
Ser fram emot nästa år då vi får mötas på tävlingsbanan.
Kram från "mormor" Anita

Anonym sa...

Fina hundar. Och duktiga verkar de vara. Uppfödar-Anita kan vara nöjd. Och mattarna och hussarna förstås.