söndag, juni 16, 2013

normala rutiner

Efter drygt en vecka tillsammans med vår nya kompis börjar vi hitta lite rutiner. Han är lättsam och lyhörd och hänger glatt med på det mesta. Han kommer för det mesta på inkallning. Dessutom kan han sitta väldigt fint :-)



En kväll fick jag se hur han satt på gräsmattan och studerade får och kalvar.
- vänta bara tills jag blir stor!



Idag fick han följa med till Heléne eftersom det var träningsdags igen. Efter Skottlandsresan har det varit väldigt dåligt med den varan men är det hög tid att sätta fart om vi ska tävla om drygt en vecka... Vad värre är att det är nöttävling, så lite träning på nöt måste planeras in...

Själv hade jag glömt kameran, så kan det gå när man har fullt i huvudet. Helénes kamera var med, så det kanske kommer några bilder på hennes blogg. Träningen gick ok. Roms innerflanker hade inte genomgått någon totalförbättring genom vilan och Zeke pinnade på som vanligt, dvs för fort. Jovi tränade lite hämt och vi resonerade lämpliga övningar och sedan fick jag se Gemma som både utvecklats en hel del i träningen och så har hon hunnit fylla ett år. Där smeds det också planer, vi får väl se vilken strategi Heléne bestämmer sig för... Nu ska de på kurs i tre dagar på ny plats och med ny instruktör, det ska bli spännande att höra vad de får för tips med sig därifrån.

1 kommentar:

Gårdsbacken sa...

Han ser jättefin ut, lillen... Läcker bild den när han sitter och blickar ut över lägdan med fåren och korna i bakgrunden. Kanske får vi träffa honom i sommar?

Din resa blir vi väldigt avundsjuka på, vilken upplevelse!!! Förstår att ni haft det superbra! Vi har varit i Skottland ett par gånger men vi har aldrig rest med hundarna. Hoppas kunna göra det någongång i framtiden. Har så många fantastiska minnen från landet med ett otroligt gästvänligt folk.

/Paula på Gårdsbacken