tisdag, oktober 01, 2013

lite körigt

Det är faktiskt lite körigt nu... Först förra veckan, när jag inte var hemma en enda kväll. På torsdagen hann jag med en tripp till nöttävlingarna i Vingåker men det gick verkligen inte bra. Tunga djur och Rom packade ihop dem. Dessutom var det en svart kviga som inte riktigt ville vara med så under tiden vi puttade på henne stannade de andra. Tiden tog slut i fråndrivningen och vi hamnade på en dålig placering utan SM-poäng.
På fredagen uppvaktade vi en arbetskamrat som slutar sin anställning hos oss och på lördagen var det tidig väckning (jättetidig, faktiskt) och sedan tillbringade jag helgen i Kungsör som funktionär på Sverigecupen och unghundscupen.  Svåra djur och riktigt bra hundar, jag fick verkligen möjlighet att studera upptag då vi jobbade i utställningen båda dagarna och det fanns en del hundar som verkligen stack ut och gjorde extra fina saker. Lördagskvällen tillbringade jag med bästa uppfödar-Anita och Lena. Vi hann med lite bra träning och banne mig, bananframdrivningarna kan snart vara ett minne blott :-)

Den här veckan är det lite lugnare, men istället har vi tagit tag i träningsfålla-bygget. Nu är det värsta gjort och kanske är den klar i morgon, precis på Fours sexmånadersdag :-) Det börjar bli dags att sätta lille mannen i lite, men bara lite, träning...

Inga kommentarer: