söndag, maj 22, 2016

show, träning igen och planering

Igår var vi till Säter och tittade på vårshow. Både Linn och Maja var med och skötte sig jättebra, jag både filmade och fotade flitigt...
Här sjunger de för full hals
 och här spejar Linn efter oss i publiken. Det är inte så lätt att se när man står i strålkastarljuset ;-)



Idag har jag ägnat mig åt det sista med bokföringen. Det är verkligen bara att ta på skämsmössan, men nu är det i alla fall klart.
För att belöna mig själv lite gick jag ut och tränade både Rom och Four i träningsfållan. Four fick både ta loss djur från trånga hörn och parera drag och Rom fick visa att det inte var så svårt om hunden var på rätt ställe. Med fem får i fålla bredvid mig var det en ganska starkt drag i sidled och efter ett par försök tror jag att Four kom på hur han skulle hantera de flyende fåren. Vi klarade i alla fall att hålla dem på linjen sedan. Det tar sig!

Och så var det planering. Planera tävlingssäsongen är svårt, det är några krockar mellan nöt- och fårtävlingar och vi skulle behöva några rankingpoäng i båda... Hm, får klura lite på det :-)
Dessutom har jag planerat in en ögonoperation. I år ska det förhoppningsvis bli av och sedan ska jag slippa glasögon. Det skulle vara SÅ himla skönt.





Inga kommentarer: