måndag, maj 26, 2008

bilder

Tack Lennart, för att du tog dig tid att lära Rom att vissla ;-) Två av mattes favoriter just nu :-) bakom lås och bom


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe äähh du .... varför tror du liknelsen var slut där. E helt övertygad om att med en Gudomlig Valp på armen kan man säkert se lika lycklig ut som vilken stjärna som helst ;-) Å de e ju det som är vackert, lyckliga människor ;-)
Härligt att du med fått "världens bästa valp" ;-)
Nu tittar solen upp till en klarblå himmel och alldeles alldeles vindstilla. De e bara våra får som saknas för att morronen skulle varit helt perfekt ....
//Kitty

Anonym sa...

Hejsan Ewa
Har inte varit in och läst din blogg på ett tag, (har inte varit in på datorn alls på ett tag).
Kattungen, Grym, blir nog ett passande namn för jag har en som heter Skräcken förut. Ett fint par. Och då behöver inte jag hitta på nåt finurligt. Lättsamt. Hur gamla är kattungarna nu?
Min lille Cliff, som är en vecka äldre än Rom, är nog inte värdldens bästa lille valp, men den tuffaste. Har ALDRIG varit med om nåt liknande. Men söt är han och än klarar jag av honom, Men gränser skall fastställas direkt för Cliff. Världen tillhör honom, tror han.
Yvonne

Anonym sa...

Tack för stödet och peppningen. Det hjälpte. Tur man har vänner.
Det är svårt ibland, att gå från en värld man känner att man behärskar och förstår till en helt ny och annorlunda.
Heléne

Anonym sa...

Nu e vi igång å vallar igen ;-)
Såååå härligt, å superfina Gotlandsfår. En liten grupp på 8 ungbaggar som vi får valla så mkt vi vill på mot att vi sträcker en hjälpande tass när de ska samlas in och så.
//Ha en fin helg,
Kitty