lördag, maj 31, 2008

seeee-mester

Sådärja, nu har jag semester!
Veckan har varit intensiv (den här också). I början av veckan behövde Hussen hjälp med valppassning på kvällarna och på onsdagen var vi på extra årsmöte samt SM-planering i Södra Dalarnes Vallare. Rom var med och skaffade några fler medlemmar till fancluben och jag blev vald till ordförande. Ett spännande uppdrag - i synnerhet ett sådant här år, men jag tror att det blir bra. Jag känner att jag har styrelsen bakom mig och räknar kallt med att vi drar alltihop i land om vi bara hjälps åt.
Torsdag-fredag var jag på ekonomikonferens från lunch till lunch och idag gällde det att göra undan det sista på jobbet och sedan iväg på IK-2 kurs... Idag gick Zeke riktigt bra. Jag hann med att styra och han hann med att tänka - det är lättare då :o) Vi körde först en svår bana och sedan nötte vi detaljer - framdrivningar och linjer och avslutade med en specialgnuggning i delning/singling. Vi var äckligt nära att få in dem genom den smala tratten men tappade en tacka utanför hela tiden, i övrigt var arbetet på banan helt ok. Singlingsträningen kändes också riktigt bra - jag höll mig lugn och Zeke kom in utan tvekan. Det var skönt att det kändes bra även på bortaplan.
Efter kursen åkte vi upp till en hage med ett sextiotal grisar och testade grisvallning. Det var skoj. Döm om min förvåning när Zeke faktiskt flyttade dem riktigt bra. Han fick problem när han skulle hämta och grisarna spred ut sig - de har ju ingen flockkänsla, men han föste och vände dem riktigt bra och det fanns ingen tvekan. Häftigt! :-)

Imorgon är det stora packardagen så nu ska jag passa på att sova. Rom har varit med på kursen ikväll också. Visserligen sov han gott även där på plats men jag tror att han kommer att sova gott inatt :-)

2 kommentarer:

/barbro sa...

Mycket på alla fronter! Hoppas du får en riktigt bra semester och kopplar bort oss ett tag!

gail sa...

lycka till som ordförande, det var ett bra val