fredag, augusti 25, 2006

irriterande

jag skrev nyss ett långt inlägg som bara försvann... ett ovanligt bra, kändes det som... Här kommer ett försök att återskapa det:

Imorse jobbade min hjärna ovanligt hårt när jag åkte till jobbet. Det började med att jag lyssnade på Äntligen morgon på radion och Adam Alsing hade en fullständigt euforisk stund med Ipodrouletten och gamla klassikern "Come on Eileen". Hela inslaget har alla möjligheter att bli en ny klassiker ;-) Förmodligen var det denna skrattfest som gjorde mig ovanligt väl till mods för annars vet jag inte om jag hade upptäckt skylten och framför allt hade min hjärna förmodligen inte gått igång på den... Efter vägen stod den en liten oansenlig vit skylt, textad för hand med tuschpenna - förmodligen av en man av handstilen att döma - där det stod "k-pist SM".
Låter det inte lite makabert med SM i k-pist?! Min hjärna associerade genast till Galenskaparnas sketch om skidskytte där de tävlande skjuter varann. Dessutom tyckte jag lite synd om de stackars tävlande som skulle tävla SM och den enda marknadsföringen bestod av en liten vit skylt, textad med tuschpenna. Nu vet ju inte jag om det var den enda marknadsföringen - de kan ju ha haft jättestora annonser i k-pistskyttetidningen men ändå. Inte för att jag skulle våga vara publik på SM i k-pist men det finns väl modigare människor än mig.

Igår åkte jag och tre små kattungar till Skinnskatteberg. Jag stannade där på möte men Klara, Pepsi och Fulingen fortsatte sin resa till sina nya hem. Anita har rapporterat att de var pigga och glada när de kom fram - hoppas allt fortsätter gå bra med dem. Kvar här hemma är en liten vit honkatt med grå svans och en gråbruntigrerad hane som blivit Ulfs nya bästis. Båda kan tänka sig att flytta till nya hem men Ulf säger att han gömmer hankatten om någon kommer och tittar på dem ;-)

Idag gratulerar vi klubbkamraten Åsa som vann SM i (nej, inte i k-pist!) sök med kelpien Frö!

Inga kommentarer: