fredag, december 22, 2006

inte alls enligt planen ;-) och en dålig människa

Enligt min plan skulle jag ha städat delar av huset innan Doobidoo klockan åtta och nu är klockan tjugo i... och jag har inte ens börjat. Förutom att har kollat bekantskapskretsens bloggar och hemsidor och tittat på ett helt gäng snygga julhälsningar i eposten fastnade jag på en sida och laddade hem några gratislåtar som jag fått i present och nu poppar jag friskt så vem vet, städningen kanske går som en dans på en kvart?

Apropå julhälsningar så erkänner jag här och nu, jag är en dålig människa: Jag har inte fått iväg ett enda julkort i år :-( Men det finns goda ursäkter... Jag hade tänkt att jag skulle göra egna, personliga julkort istället för de intetsägande kort jag brukar få iväg i sista stund annars och vad händer? Jo, naturligtvis blev det inte ett enda kort tillverkat och eftersom jag skulle göra så fina så blev det förstås inga köpta heller... Jag ber allra ödmjukast om ursäkt till alla som läser här och hade förväntat sig ett kort och lovar bot och bättring. Jag vet bara inte till vilket år...

Nu dök Scissors Sisters upp i högtalarna så känns det redan bättre :-)

Ingen hundträning planerad den här helgen (det har med den uteblivna städningen att göra) men eftersom min planering inte alltid håller ska ni inte bli förvånade om det står "tränat Lillehund..." i morgondagens inlägg ;-)

Nu är klockan kvart i och jag tror jag hinner sovrummet... Värt ett försök!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen i klubben. Den där vi inte skickar julkort. Jag har skickat fem men fått många fler. Jag köper Vi-skogens julkort, då gör jag en god gärning och behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte gör egna kort. Jag har en väninna, som gör "massutskick" via mail, praktiskt men kanske inte så kul att få.
När jag var ung drömde jag mardrömmar om att jag glömt köpa skinka eller städa, det gör jag inte längre och tänk, det blir jul fast jag inte stressar ihjäl mig före jul.
Vi ses på nyårsdagen. Hoppas Du har vilat då och stressat av helt. God Jul och Gott Nytt År/Mona

Anonym sa...

Voffor ska man städa??? Du vet man kör den gamla vanliga, samla ihop "damråttorna" från hörnen (det e ju ändå där de ligger mest). In med stöket i skåpen (tvätt odyl). På med nån duk och tänd ljus, dadaaaaaaa, julfint ;-)
Lovar att om nån dag e de ju ändå dax att städa igen, så e de här iaf *L
Vad det gäller julkorten är du i gott sällskap ....
vi har inga skickat, blir bara internet julhälsningar i år ;-)

Anonym sa...

Näääe jag hade ju inte tänkt vara anonymous, glömde bara ...
Så det ska alltså stå
/Kitty
under förra inlägget.
(har du läst min lösning på att äta för mkt julmat ;-)