lördag, december 16, 2006

mallgrodor

Apropå monstret i föregående inlägg finns det en ledtråd till i kommentarerna.
Idag har huset invaderats av två mallgrodor. Scott och husse går omkring som stolta tuppar efter att förmiddagens jakt resulterade i två fällda rådjur för nämnda drever som har uppfört sig exemplariskt både i sök, drev och efter avslutad jakt (som Scott också tyckte var avslutad när andra rådjuret var fällt, sedan hade han visst bitit av kopplet när de grillade korv och det var ju inte så exemplariskt gjort, men idag är allt förlåtet). Det var roligt att det äntligen blev resultat av hans fina drev och inte bara lååånga drev.
Idag har Camilla PB flyttat till sitt nya hem. Hoppas bara att det fungerar bra med gammelkatten i huset, att hennes nya ägare fått en riktig solstråle och glädjespridare råder det ingen tvekan om ;-) Eftersom nya matten och jag jobbar på samma ställe ser jag fram emot många och underhållande rapporter om vad lilla fröken företar sig, runt den katten händer det ofta saker :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm å trodde du det gjorde saken bättre ... *L Ett/husse hänger väl klappast upp ett rådjur i hallen / taket. två/tror knappast Scott inte skulle veta vad det är.
Möjligen då ett huvud??? Rådjurs alltså, men å andra sidan är det ju inget vitt på huvet väl ...
Nått annat, har en träningskompis vars hund ligger på djursjukh för total utslaget imunförsvar förmodligen pga borelia. men jag ska själklart fråga om jycken nyligen vaccinerats ...
Kitty

Ewa sa...

Du närmar dig ;-)

Anonym sa...

Ahhhh en fäll ;-) MEN i taket???

Ewa sa...

Nyss brändes det, nu är det iskallt :-) En fäll i taket?!

Anonym sa...

Nått huve då alltså?
Ingen mer som gissar här?
/Kitty

Anonym sa...

Jag hade mina gissningar på förra inlägget.