lördag, januari 14, 2012

vurpa med sparken?! och nykomlingar

Efter en lång bokslutsvecka var det skönt med lite sovmorgon idag. På eftermiddagen tog jag sparken och hundarna och åkte en sväng. Jag har en tanke att låta Zeke dra lite försiktigt framöver för att stärka bogmuskulaturen, men det får bli ett senare kapitel. Nåja, jag lyckades i alla fall ramla raklång på rygg under färden - det är ett konststycke i sig och måste sett kul ut...

Annars har det inte blivit så mycket gjort. Allt julpynt och granen är väck, men julgardinerna hänger kvar. Jag ska försöka uppbåda tillräckligt med energi för att stryka och sätta igång. I morgon, kanske... Nu ska jag gå ut och mata lite djur och titta till kalvarna som kom i veckan. Sex stycken - små, fina och ganska förskräckta. Efter förra årets dödsfall granskar jag dem med hökögon för att se i tid om det är någon av dem som inte mår bra. Några är lite snoriga, men de är pigga och nyfikna och äter bra.
Det är en stor omställning för dem som kommer från varma ladugårdar till vår kalla box, men bara de vant sig så blir det nog bra.

Inga kommentarer: