fredag, augusti 31, 2012

Knutby

Nöttävlingarna i Knutby var en höjdare. Bra djur, trevligt ordnat och jättebra stämning. Regnet hade gjort att man fick parkera uppe vid gården och gå en bra bit ner till tävlingsplatsen - det stressade mig lite när jag kom på torsdag morgon och Zeke skulle starta först, men för övrigt så var det bara skönt att promenera lite. Det är ju lite stirrigt när man ska starta först och hinna med att besikta båda hundarna, gå tillbaka med en hund till bilen, titta på banan, höra domargenomgången och sedan vara klar för start... Det är då (bland annat) man skulle behöva en caddy ;-)
Rom gick bra båda dagarna, sexa och tvåa :-) Jag är så himla stolt över hans utveckling i år. Han har startat sex NN-2 och fått placering 2 - 2 - 3 - 6 - 6 - 6. Finaste Raringen!
Zeke var elva och sexa. Han skulle behövt två bra placeringar för att ha en chans att nå fram till SM, men hans runda på fredagen som gav 119 poäng är nog den bästa han gjort. Vi gjorde vad vi kunde och det räckte inte ända fram. Konkurrensen till nöt-SM i år är väldigt mycket högre än förra året.

På torsdagskvällen var det en jättetrevlig grillfest. Mer sånt på tävlingar! :-)

Domare var Vickan. Här går hon igenom den något komplicerade banan....




Etta och tvåa på fredagen. Phee och Rom. Snygga, eller hur? ;-)
 

Tyvärr upptäckte jag att Zeke var väldigt stel när jag skulle rasta honom innan avfärd på fredagen. Jag vet inte om han sträckt sig eller vad som hänt men han var inte fräsch alls.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina valpar det skulle bli =P!
/Petra

Ewa sa...

absolut! snygga - och de skulle definitivt få jobbet gjort :-)